ДИСКОНТНЫЙ КЛУБ

Як заощадити до 100%, проводячи технічне обслуговування автомобіля за програмою Дисконтного Клубу Зеніт

Чи хотіли б ви їздити на автомобілі, який завжди у відмінному справному стані і при цьому, щоразу, проводячи технічне обслуговування, зароблятиме 10, 15, або навіть 20% від вартості робіт? А якщо до цього ще додати безкоштовну допомогу на дорозі та евакуатор цілодобово? Звісно, це ж мрія будь-якого автовласника. Але хіба таке можливе? Стати володарем дисконтної картки професійного автосервісу «Зеніт» і ваші мрії стануть реальністю вже сьогодні!

ЯК ПРАЦЮЄ КАРТА ДИСКОНТНОГО КЛУБУ ЗЕНІТ

Членом Дисконтного Клубу може стати кожен, хто цінує свій час, вміє рахувати гроші, піклується про комфорт та безпеку при їзді власним автомобілем. Наша програма відкрита для всіх!

Карта Дисконтного Клубу дозволяє отримувати суттєву знижку (до 20%) на технічне обслуговування в автосервісі «Зеніт», а також на партнерських СТО по всій Україні. При цьому за кожне звернення для обслуговування та ремонту на будь-яку сервісну станцію, яка бере участь у програмі, клієнт отримує додаткові бонуси у грошовому еквіваленті. Цими бонусами можна сплатити до 100% вартості будь-якого ремонту (на розсуд власника картки).

Особливо приємно, що вашою дисконтною карткою Зеніт можуть скористатися родичі, друзі та знайомі! Хто б не пред’явив вашу картку, відвідуючи сервіс Зеніт, на неї будуть зараховані бонуси. Таким чином, ви можете рекомендувати наші послуги та отримувати реальні дивіденди. Ми оплачуємо ваші рекомендації (за умови пред’явлення картки) реальними грошима, які ви можете витратити на майбутній ремонт свого авто.

Але й це ще не все, власники дисконтної картки Зеніт отримую безкоштовну допомогу у разі поломки або іншої неприємності на дорогах України.

ЯК ОТРИМАТИ ДИСКОНТНУ КАРТУ КЛУБУ ЗЕНІТ З ПАКЕТОМ «ДОПОМОГА НА ДОРОГІ»

Щоб стати членом клубу Зеніт, отримувати кваліфіковане технічне обслуговування зі знижкою та цілодобову допомогу на дорозі, зверніться до наших менеджерів за телефоном +380 (67) 470 13 06
Вартість участі у програмі клубу Зеніт лише 350 гривень. Зауважте, що це не ціна картки, це абонентська плата за рік техпідтримки на автошляхах України, до якої входить:

  • безкоштовний евакуатор цілодобово в будь-якій точці України;
  • аварійне відкриття дверей;
  • безкоштовна допомога, якщо закінчився бензин, сів акумулятор, а також у багатьох інших неприємних ситуаціях. Дізнайтесь докладніше про можливості техпідтримки у відповідному розділі офіційного сайту автосервісу «Зеніт». (Технічна підтримка).

Вартість вашої картки завдяки вигідній бонусній політиці може окупитися буквально після першого обслуговування на нашому сервісі. Але головне, це дозволить вам отримати «імунітет» від різних неприємностей на дорогах та отримати повний технічний супровід у разі поломок у дорозі
Після кожного ремонту на СТО Зеніт або на сервісах наших партнерів на вказаний номер телефону приходитиме СМС із зазначенням отриманого бонусу в гривнях. Цими бонусами можна сплатити будь-яке технічне обслуговування на сервісі Зеніт, або на СТО партнерів
Видача бонусів готівкою не допускається
Дисконтна картка не прив’язується до конкретного автомобіля. Нараховані бонуси за бажанням власника картки можуть використовуватись для обслуговування будь-якого транспортного засобу (друзів, родичів тощо)
Процентна ставка бонусів, що нараховуються, розраховується раз на рік, і в залежності від кількості звернень за звітний період може перераховуватися у бік збільшення (зменшення)
Нараховані бонуси не згоряють за «строком давності».

Кому потрібна дисконтна карта клубу «Зеніт»

  • якщо ви цінуєте якісний сервіс
  • якщо ви любите подорожувати автомобілем з комфортом
  • якщо ви хочете бути впевненим у надійності свого автомобіля у будь-якій ситуації;
  • якщо ви хочете гарантовано отримувати швидку та безкоштовну допомогу у будь-яких «дорожніх ситуаціях»
  • якщо ви вмієте рахувати гроші та не хочете переплачувати за обслуговування свого автомобіля.

Залишились питання? Для консультації зв’яжіться з нашими фахівцями за телефонами: +380 (67) 470 13 06

Тисячі українських автомобілістів вже зробили свій вибір на користь вигідної програми нашого автосервісу, і ми отримуємо виключно позитивні відгуки та подяку за своєчасне та кваліфіковане технічне обслуговування автомобілів та допомогу в аварійних ситуаціях.

Не відкладайте питання одержання картки на завтра, якщо ви виїжджаєте на своєму автомобілі сьогодні.